Tuesday, May 27, 2014

Kakak Bosan!


Ini kakak....
Sekolah kakak dah mula bercuti hari ni....
sebabnya sekolahnya meraikan Israk Mikraj.....
sementara adik2 nya masih bersekolah hari ni...

kebetulan pulak...
hari ni Ummi ada check up biasa pregnancy ....
nak tak nak...
kakak kena teman Ummi nya le hari ni....

masa jam pertama tu kakak ok lagi...
tapi lepas je dari tu...
kakak dah mula bosan...
"Ummi... Jom balik... kakak bosan la"...
kekekekek..

kakak tau tak....
dulu2 masa kakak dalam perut Ummi...
Ummi tunggu kakak keluo lagi lama tauu...
9 bulan lebih kakak duduk dalam perut Ummi...

nak tak nak...
kakak kena tunggu jugak sampai le Ummi habis check up...

7 comments:

  1. alolo siannye kakak.. takpe nanti baby kuar nanti kakak sure tak sibuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.. bagi kakak peluang dok lama dengan Ummi nya..... takut nanti dah keluar baby... kakak lagi sibuk kot....

      Delete
  2. owhh..nak dapat baby baru..alhamdulillah..rezeki cahaya mata bertambah..comel anak2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq...tq.... rezeki Allah nak bagi......

      Delete
  3. Alhamdulillah..kakak kena teman ummi..nanti dapat banyak pahala..

    ReplyDelete
  4. salam

    mungkin takde apa yg nak dibuat jadi boring kott..
    kalau ada games mesti dia tak bosan sangat :)

    ReplyDelete
  5. Bosan ye? meh sini main dgn tali skeping dgn abg SM . nice entry :D

    jemput singgah kalau sudi :)

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/05/perghh-terbaik-karipap-telur-ah-wani.html

    ReplyDelete