Wednesday, May 14, 2014

Ayah & Ummi yang Berdebo!



Besok 15/05 birthday kakak yang ke 7 tahun....
awal2 lagi kakak dah mintak nak raikan birthday dia kat sekolah....
besok juga...
kakak akan mula peperiksaan tengah tahun...

masalah nya...
bila nak raikan kat sekolah kakak...
untuk minggu ni...
kakak akan balik sekolah jam 12.30 tengahari....
memang tak sempat nak sambut...

nampak gayanya kena raikan minggu depan le....
minggu ni kakak tumpu pada peperiksaan kakak je le...

antara 'paper' yang kakak akan ambik...
Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Matematik....
Sains, Dunia Sains & Teknologi,.......

patutnya exam kakak mula hari ni...
tapi Mualimah nya anto sms kabo kata...
exam nya dtangguhkan ke esok hari....

sabo  je le...
awok yang sebenonye udah mula berdebo...
kakak nak exam ni...
tambah bila dapat sms dari Mualimah nye....
terpaksa extend berdebo tu sampei ke besok....

kakak???.
dia cool je...
gamaknya...
camni le mak bapak kita rasa bila kita nak exam dulu ye?!...
berdebo!!

4 comments:

  1. Hehe..moga mudah memahami soalan dan lancar menulis jawapan..insyaallah..amin..

    ReplyDelete
  2. comel..kejap je rasa ank dh besar kan..

    ReplyDelete